6 comentarii la “Elveția?

    • Sa speram ca nu se vor gasi si pe aici nu stiu ce zacaminte naturale a caror exploatare sa duca la distrugerea locului.

      • La noi orice este posibil..sa nu ne amaram totusi, e loc si de visare. Partea mai putin placuta este ca, trebuie sa le luam pe toate asa cum vin, nu avem cum sa schimbam si oricat ne-am impotrivi, numai noi suferim. Ma uit la turnul acelei biserici, cum se vede el de frumos in zare..ce iarba verde, ce cer superb..pai toata Elvetia cat e ea de frumoasa si tot nu are aerul asta minunat, romanesc!

  1. Claudia, da-mi voie sa te contrazic: ba ne putem impotrivi, ar fi bine sa invatam sa o facem cit mai des; asta daca nu vrem sa ajungem sa vedem astfel de peisaje doar in fotografii.

  2. Aura, eu as inclina sa cred ca si Claudia era de acord cu impotrivirea despre care vorbeai mai devreme. In sensul celebrelor cuvinte care i se atribuie lui Marc Aureliu: “să avem seninătatea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat, curajul de a schimba ceea ce poate fi schimbat şi mai ales înţelepciunea pentru a face deosebirea între cele două posibilităţi”.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.